dinsdag 10 april 2012

Pasen



Op Paaszondag haalde ik de Jeroen Meus in mezelf naar boven en roerde vrolijk in potten en pannen om dit menu aan de familie voor te schotelen:

-lentesoepje met asperges (Libelle-recept)
-sint jacobsnootjes met gecarameliseerde uitjes (recept uit Nest)
-feestelijke parelhoen met pepersaus (Libelle-recept)
-vanille-ijs met verse mango

De ingredienten kwamen o.a. van bij Long (waar ik bij aankoop van de parelhoen een kleine quiche er gratis bij kreeg, die we als aperitiefhapje bij de bubbels opaten), de Walvis en de marktkramen van de zaterdagmarkt in de Brusselsestraat. Neen, ik word niet betaald om voor deze handelaars reclame te maken. Maar beginnen met goeie producten is al meteen een grote stap gewonnen in het slagen van een recept, vind ik.

Hierbij geen foto's van het paasmenu, wel van ons paasontbijt, waar natuurlijk chocolade bij hoort!